English Home’da
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Bu kampanyanın süresi dolmuştur

Kampanya Geçerlilik tarihi: 12 Ağustos 2021- 31 Ocak 2022

Sektör: Züccaciye-Ev dekorasyon

Marka: English Home

Nasıl Kazanırım ?

Kampanya dahilinde Bonus üyesi English Home’da 12 Ağustos 2021- 31 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek peşin işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit uygulanacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için taksitli harcamanın Garanti BBVA POS'larında yapılması gerekmektedir.

Katılmak İçin

Hemen faydalanabilirsiniz.

Flexi müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce EVET ENGLISHHOME yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

Diğer bilgiler

  • Kampanya dahilinde Bonus üyesi English Home’da 12 Ağustos 2021- 31 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek  peşin işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit uygulanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için taksitli harcamanın Garanti BBVA POS'larında yapılması gerekmektedir.
  • English Home’da peşin fiyatına 3 taksit kampanyasına Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi kartlar (sms ile), Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express Card, Miles&Smiles Garanti BBVA Business kredi kartı, American Express Business Card, Shop&Fly ve Shop&Fly Business kredi kartları, TEB Bireysel ve TEB Bus. kredi kartları , ICBC Bireysel ve ICBC Bus. kredi kartları, TFKB Bireysel ve TFKB Bus. kredi kartları,  Fibabanka Bireysel ve Fibabanka Bus. kredi kartları, ING Bank Bireysel kredi kartları, Deniz Bonus kampanyaya dahildir.
  • Bonus Genç ve Bonus Flexi, Alternatifbank Bireysel kredi kartları, Alternatifbank Ticari kredi kartlar, ING Bank Ticari kredi kartları, Denizbank Bireysel ve Denizbank Bus. kredi kartları Şekerbank Bireysel ve Şekerbank Bus. kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
  • Ek kartlar kampanyaya dahildir.
  • Ticari kartlarda 100.000 TL üzeri alışverişler kampanya haricindedir.
  • Flexi müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce EVET ENGLISHHOME yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
  • İşlemler Garanti BBVA Pos'undan geçmelidir. Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

Kredi Kartı Başvurusu için Sizi Arayalım